Project Description

ENERGIZUJ SE. BUDI HEROJ SVOG BIZNISA.

U 2016. godini pridružilo nam se pet puta više klijenata nego u godini koja joj je prethodila. U toj godini su uštedeli više od 50 miliona dinara.

Najniza cena struje u Srbiji

Ono što treba da znate

Vaše je pravo da sami izaberete snabdevača strujom. Već su se brojni mali i srednji poduzetnici odlučili da iskoriste to pravo i sklope ugovor sa nama. ENERGIA im uzvraća transparetnim računima za struju koju su stvarno potrošili.

Nakon odluke da postanemo vaš snabdevač, mi ćemo Vas upoznati sa svim koracima i proces prelaska obaviti za Vas. Nakon toga vam ostajemo dostupni za redovnu komunikaciju i za sva pitanja. Zapamtite. Proces promene snabdevača je sa Energiom krajnje jednostavan i bez ikakvog rizika po kontinutet u snabdevanju strujom.

Šta dobijate

Naši komercijalisti će Vam pomoći da izaberete najpovoljniji paket potrošnje skrojen samo za Vas, koji će Vašem preduzeću omogućiti da iskoristite sve pogodnosti koje donosi otvaranje tržišta električne energije. Pripremite rečune za električnu energiju iz prethodnih meseci, a mi ćemo Vam omogućiti da vidite koliko bi ti računi iznosili da ste izabrali Energia gas and power za Vašeg snabdevača. Uverite se i sami koliko štedite.

Našim klijentima omogućavamo potpisivanje ugovora o Potpunom snabdevanju električnom energijom na period do 5 godina, čime štite svoje poslovanje od svih promena cena električne energije koje se očekuju u tom periodu.

ENERGIA je snabdevač koji Vam omogućava potpuno snabdevanje električnom energijom uz plaćanje samo stvarno utrošene energije, bez ikakvih penala za potrošnju iznad ili ispod količine predviđene ugovorom.

  • Personalizovani paket

  • Simulacija računa

  • Garantovana isporuka

Najniža cena struje
Besplatan prelazak
Potpuno snabdevanje
Podrška 365 dana u godini
Energia Logo

Spremni za razgovor?

ENERGIA JE TU DA VAM DA NAJBOLJU POSLOVNU PONUDU!

KONTAKTIRAJTE NAS