Project Description

OKRENI NA ZELENO, DA NIKADA VIŠE NE POCRVENITE

Uz trogodišni ugovor dobijate i mesec dana besplatne struje

Da nikada vise ne pocrvenite

Ono što treba da znate

Ukoliko ste upali u crvenu zonu postoji jednostavan način da iz nje izađete. Iskoristite Vaše pravo i mogućnost da odaberete Vašeg snabdevača strujom. Odaberite ENERGIU, a sve ostalo je naš posao.

Mi Vam garantujemo da više nećete biti u crvenom, da ćete platiti samo ono što ste potrošili, da ćete prvih mesec dobiti od ENERGIE besplatno*.

Nakon odluke da postanemo vaš snabdevač, mi ćemo Vas upoznati sa svim koracima i proces prelaska obaviti za Vas. Nakon toga vam ostajemo dostupni za redovnu komunikaciju i za sva pitanja. Zapamtite. Proces promene snabdevača je sa Energiom krajnje jednostavan i bez ikakvog rizika po kontinutet u snabdevanju strujom.

*prosečna mesečna potrošnja za prethodni period snabdevanja

Šta dobijate

Trogodišnji ugovor sa nama vam donosi i ČITAV JEDAN MESEC BESPLATNE STRUJE. TO faktički znači da vam svake godine snabdevanja poklanjamo trećinu jednog mesečnog računa.

 Od trenutka kada Energia postane vaš snabdevač strujom biće vam jasna svaka stavka na računu i uvek ćemo Vam biti na raspolaganju za sve informacije i pojašnjenja.

Ukoliko se posle tri godine snabdevanja odlučite na produžetak ugovora, prvi dan Vašeg novog ugovora Vam darujemo. To je naša nagrada vama za lojalnost.

Ne riskirajte sa crvenim, sa ENERGIOM okrenite na zeleno. 

  • Balansno odgovoran partner

  • Garantovana isporuka

  • Nagrada za lojalnost

Najniža cena struje
Besplatan prelazak
Potpuno snabdevanje
Mesec dana besplatne struje
Energia Logo

Spremni za razgovor?

ENERGIA JE TU DA VAM DA NAJBOLJU POSLOVNU PONUDU!

KONTAKTIRAJTE NAS