Project Description

1x12x3 = 36 DANA BESPLATNE STRUJE

Nova poslovna formula Energia gas and power za ugovor od tri godine svakog meseca dobijate jedan dan besplatne struje. Neka to bude VAŠ SREĆAN STRUJNI DAN.

Tvoj srecan strujni dan

Ono što treba da znate

Vaše je pravo da sami izaberete snabdevača strujom. Već su se brojni mali i srednji preduzetnici odlučili da iskoriste to pravo i sklope ugovor sa nama. ENERGIA im uzvraća transparetnim računima za struju koju su stvarno potrošili.

Nakon odluke da postanemo vaš snabdevač, mi ćemo Vas upoznati sa svim koracima i proces prelaska obaviti za Vas. Nakon toga vam ostajemo dostupni za redovnu komunikaciju i za sva pitanja. Zapamtite. Proces promene snabdevača je sa Energiom krajnje jednostavan i bez ikakvog rizika po kontinutet u snabdevanju strujom.

Šta dobijate

U toku je akcija Energie za preduzetnike, mala i srednja preduzeća. Znamo da zaslužujete više od jednog srećnog dana mesečno. No, za jedan ćemo se pobrinuti mi.

Mi smo ENERGIA, najveći privatni snabdevač strujom u Srbiji i možemo vam darovati jedan dan* struje u mesecu besplatno.

Kako? Vrlo jednostavno, nazovite 0800 STRUJA  ili nam pošaljite mail na adresu info@e-nergia.rs i mi ćemo vam dati sve potrebne informacije.

(*prosečna dnevna potrošnja iz prethodnog perioda snabdevanja)

  • 1 dan struje besplatno u mesecu

  • 12 dana besplatne struje godišnje

  • 36 dana besplatne struje uz ugovor od tri godine

Najniža cena struje
Besplatan prelazak
Potpuno snabdevanje
36 dana besplatne struje
Energia Logo

Spremni za razgovor?

ENERGIA JE TU DA VAM DA NAJBOLJU POSLOVNU PONUDU!

KONTAKTIRAJTE NAS