Loading...
ENERGIA BLOG2017-08-30T11:43:45+02:00

Besplatnim pozivom na broj 0800 787852 (0800 STRUJA), naši potrošači u svakom trenutku mogu da dobiju odgovor na sva pitanja vezana za snabdevanje.

Liberalizacijom tržišta 2013. godine, potrošačima je otvorena mogućnost izbora snabdevača električnom energijom. To u praksi znači da, kao što možemo da biramo gde ćemo natočiti gorivo, kod kog pekara ćemo kupiti hleb i pecivo, imamo pravo da izaberemo i svog snabdevača strujom.

Naravno, snabdevača strujom ima mnogo manje nego dobavljača nekih drugih roba, jer da biste bili snabdevač i da biste se bavili tim poslom morate imati licencu, infrastrukturu, znanje i iskustvo. Energia je sve to objedinila i, na taj način, izrasla u najvećeg privatnog snabdevača električnom energijom u Srbiji.

NAJNOVIJE VESTI ENERGIE

Tvoj srećan strujni dan

20. juna 2017.|

Znamo da zaslužujete više od jednog srećnog dana mjesečno. No, za jedan ćemo se pobrinuti mi. Mi smo ENERGIA, najveći privatni snabdjevač strujom u Srbiji i možemo vam darovati jedan dan struje u mesecu besplatno.

Load More Posts

Arhiva tekstova

Kako do jeftinije struje?

Razgovor sa Velimirom Gavrilovićem, direktorom Energia Gas and Power, na temu koje sve mogućnosti postoje kada je snabdevanje strujom u pitanju.

Energia u Novom Sadu

Posetioci i učesnici 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu od 13-19.5.2017. godine otkrili su mogućnosti snabdevanja strujom po povoljnijim cenama.

Energia Logo

Spremni za razgovor?

ENERGIA JE TU DA VAM DA NAJBOLJU POSLOVNU PONUDU!

KONTAKTIRAJTE NAS